Skolēnu brīvlaika nedēļas piektdienā, 27. martā plkst. 14:00 gaidīsim visus interesentus uz Atvērto durvju dienas pasākumu. Uzzināt visu par studiju programmām, noskaidrot uzņemšnas prasības, satikties ar esošajiem studentiem un iepazīties ar topošajiem pasniedzējiem- to visu būs iespējams izdarīt Atvērto durvju dienas pasākumā.

Piektdien, 27. martā, plkst. 14:00 Vēstures un filozofijas fakultāte, plaši verot durvis, gaida ciemos skolēnus, kam interesē vēsture un filozofija. Atvērto durvju dienu pasākumā studētgribētājus uzrunās fakultātes dekāne asociētā profesore Valda Kļava, Vēstures bakalaura studiju programmas vadītājs asoc. prof. Andris Šnē un Filozofijas bakalaura studiju programmas vadītājs doc. Artis Svece, kas sniegs īsu ieskatu studijās. Klātesošie tiks iepazīstināti ar bakalaura studiju programmu “Vēsture” un “Filozofija” saturu, uzņemšanas prasībām, dokumentu iesniegšanu un studiju uzsākšanu.

Skolēni tiks iepazīstināti ar dažādām prakses iespējām un studiju mobilitātes iespējām ārvalstu universitātēs. Būs iespēja noskaidrot arī informāciju par absolventu nākotnes perspektīvām un iespējām darba tirgū.


Aktīvie Studentu pašpārvaldes pārstāvji aicinās skolēnus uz sarunu neformālā gaisotnē, lai dalītos ar iespaidiem, studējot Vēstures un filozofijas fakultātē, pastāstītu par ārpusstudiju aktivitātēm un studentu dzīvi fakultātē.

Fakultātes notikumiem var sekot līdzi  fakultātes Facebook vietnē https://www.facebook.com/VFF.LU/


Visus interesentus gaidīsim 27. martā, plkst. 14:00 Aspazijas bulvārī 5, 510. auditorijā!

Dalīties