Saistībā ar epidemioloģisko situāciju divas nedēļas - no 5. līdz 16. oktobrim studijas LU Vēstures un filozofijas fakultātē notiks attālināti.

Saziņa ar fakultātes administrāciju un mācībspēkiem notiek attālināti vai izņēmuma kārtā klātienē, noteikti iepriekš saskaņojot apmeklējumu.

Atgādinām, ka LU ir centralizējusi par Covid-19 saslimušo informācijas nodošanu Universitātei, lai iespējami operatīvāk varētu veikt visus drošības pasākumus. Gadījumā, ja LU students vai darbinieks ir inficējies ar Covid-19 un atradies LU telpās, nepieciešams par to paziņot, zvanot pa tālruni 26189898 vai rakstot uz e-pastu covidtrauksme@lu.lv. Latvijas Universitātei ir tiešais kontakts ar SPKC šādos gadījumos, taču tiešā saziņa ar saslimušajiem ļauj reaģēt operatīvāk uz pārējo LU studentu un darbinieku informēšanu un papildu drošības darbību veikšanu.

LU aicina ikdienā sekot līdzi savam veselības stāvoklim, regulāri mazgāt un dezinficēt rokas, neatrasties LU telpās ar akūtas elpceļu infekcijas slimības pazīmēm vai karantīnas, izolācijas vai pašizolācijas noteikšanas gadījumā.

Dalīties