Ilgi gaidītās UNESCO Pasaules Filosofijas dienas ietvaros VFF jums ceļ galdā pasākumu sēriju, lai kopīgi mīlētu, svinētu un, no sirds saskandinot zinību biķerus, apšļakstītu gudrību!

15. novembris – filmu vakars.

Skatīsimies Slavoja Žižeka “The Pervert's Guide to Ideology”. Pēc filmas pasākums turpināsies ar diskusiju/sarunu par kopīgi redzēto, tāpēc uzkavējies, lai simpozija karstumā vari dalīties ar savām refleksijām un uzklausīt pārējo dalībnieku pārdomas.

16. novembris – akcija #orākuls.

Jebkurš interesents aicināts uzdot jautājumu, uz kuru atbildēs kāds no filosofijas nodaļas pasniedzējiem. Nejūties autoritāšu biedēts, un uzdod jebko, kas nodarbinājis un nodarbina Tavu prātu – visiem taps atbildēts! Lai mēs varētu saņemt Tavu jautājumu, lieto #orākuls.

17. novembris – simpozijs jeb diskusija.

Šogad UNESCO Filozofijas dienā, 17. novembrī, tiek izcelta tēma par nākotnes cilvēku.
Atzīmējot Filozofijas dienu un iztirzājot šī gada tēmu, LU VFF 513. auditorijā plkst. 10.00 norisināsies filozofijas doktorantu rīkotais simpozijs, kurā, iedziļinoties līdzīgos jautājumos par cilvēka nozīmi, definīciju un portretējumu, par "cilvēciskā" idejas mainību, cilvēka attīstības statusu, diskutēsim par to, kas ir cilvēks.

Interesenti varēs ierasties klātienē, kā arī pieslēgties attālināti. Lai iegūtu linku, jāreģistrējas rakstot uz e-pastu: kitija.mironcuka@lu.lv.

Būs skaisti un sirsnīgi. Tiekamies!

Dalīties