Novēlam visiem laimīgu un mierīgu 2023. gadu. Jauno filosofu universitāte turpina darboties, un vēl aizvien mūsu šīgada tēma ir “Tiesības, vara, taisnīgums”. Nodarbībās pievērsīsimies gan klasiskajiem filosofijas jautājumiem par valsts un politikas dabu, gan mūsdienu filosofijas izpratnei par varu un tās izpausmēm informācijas laikmetā, gan aktuālajām diskusijām par politiskās dzīves daudzajām izpausmēm.      

Nākamās JFU nodarbības 21. janvārī klātienē (!) Aspazijas bulvārī 5, 510. auditorija 5. stāvā un attālinātii BBB platformā:

10:30-11:30 – Igors Šuvajevs “Varas tehnoloģijas un sadzīviskais fašisms I”

 

11:45-12:45 – Igors Šuvajevs “Varas tehnoloģijas un sadzīviskais fašisms II”

 

13:00-14:00 – Artis Svece “Argumentācija filosofiskā esejā”

 

Nodarbības notiks klātienē sestdienā, 21. janvārī, Vēstures un filozofijas fakultātē, Aspazijas bulv. 5, 510. auditorija 5. stāvā. Kā arī attālināti BigBlueButton platoformā. Visiem interesentiem, kuri vēlas piedalīties attālinātajā nodarbībā, lūgums atsūtīt pieteikumu uz epastu: jfu@lu.lv.

 

Informācijai par Jauno filosofu universitāti varat sekot līdzi, apmeklējot Latvijas Universitātes mājas lapu https://www.lu.lv/gribustudet/skoleniem/nodarbibas-skoleniem/filosofija/  un Vēstures un filozofijas fakultātes Facebook profilu - www.facebook.com/VFF.LU Ja ir kādi jautājumi, rakstiet uz Jauno filosofu universitātes epastu (jfu@lu.lv )

Dalīties